Algemene voorwaarden

Yoga Sattva Rijswijk

Bij inschrijving en betaling van het lesgeld gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Yoga Sattva Rijswijk.

  • Maandabonnement: Bij een maandabonnement heeft u een vaste plek op een vaste dag en tijd in een van onze wekelijkse lessen. Als u een keer verhinderd bent in uw vaste les, meld dit zo snel mogelijk, het liefst 24 uur van tevoren, zodat een ander mogelijk gebruik kan maken van uw plek. De gemiste les kan bij ieder les dat in de Yogastudio Rijswijk gegeven wordt ingehaald worden. De les hoort binnen twee weken ingehaald te worden en moet van tevoren aangevraagd worden door middel van een e-mail naar sudha@yogasattvarijswijk.com
  • Betaling: de lessen dienen voor de eerste van de maand waarin u les volgt, betaald te worden.
  • Opzegging: Wij hanteren een maand opzegtermijn. U dient op te zeggen voor de eerste van de maand waarin u voor het laatst lessen gaat volgen. Opzeggen doet u schriftelijk per e-mail, met reden voor de afzegging. U dient de laatste maand wel te betalen. U kunt ook kiezen om iemand anders uw plek in te laten nemen voor deze laatste maand.
  • Gemiste lessen: Bij een abonnement voor vaste lessen kunt u bij ons gemiste lessen inhalen. Dit betreft gemiste lessen wegens ziekte, vakanties en onverwachte verhindering. Afwezigheid dient tijdig aangegeven te worden, minimaal 24 uur van tevoren. Gemiste lessen kunnen binnen 2 weken ingehaald worden. Bij vakantie kan een maximum van 4 lessen ingehaald worden, graag binnen 6 weken na terugkomst. Voor mensen die een abonnement hebben voor twee of meer lessen per week, informeer bij Sudha Menon voor de mogelijkheden voor inhalen.
  • 5-lessenkaarten: Deze leskaarten zijn geldig voor 7 weken vanaf de datum van de eerste les. Voor iedere les hoort u aan te melden via een e-mail naar het bovenstaande adres. Voor de lessenkaarten kunt u alleen gebruik maken van de lessen die onder Yoga Sattva Rijswijk vallen, en niet van de lessen van Petra Lemans die ook plaats vinden in de Yogastudio Rijswijk.

U koop de kaart in de studio en betaalt deze het liefst per bank. Na ontvangst van         de betaling ligt de kaart klaar bij uw volgende bezoek. Voor aanvang van de les laat u deze kaart afgetekenen door de docente.

  • Er zijn yogamatten beschikbaar in de studio voor diegenen die geen eigen mat hebben. Wij vragen u echter vriendelijk wegens de hygiene, om een grote handdoek mee te brengen om over de mat te leggen. De bedoeling is dat u niet met blote voeten op de matten van de studio staat. Vindt u het fijner om met blote voeten op de mat te staan? Dan stellen wij voor dat u een eigen mat aanschaft.
  • Aansprakelijkheid: Het deelnemen aan de lessen is geheel de verantwoordelijkeid van de deelnemer. Yoga Sattva Rijswijk en de docenten die daar werken kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, letsel, materiele schade of diefstal die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen en/of aanwezigheid in de yogaruimte. Hoewel de deur dicht gaat bij aanvang van de lessen, kunt u waardevolle spullen mee nemen naar de lesruimte. Respecteer uw eigen grenzen en forceer niets. De verantwoordelijkheid voor uw gezondheid ligt bij uzelf.

Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts, en overleg of deelname aan een yogales raadzaam is. Stop bi klachten onmiddellijk met een oefening (pijn, kramp, misselijkheid enz.) en stel de docente hiervan direct op de hoogte.

Als u klachten heeft of medicijnen gebruikt, dient u dit op de aanmeldingsformulier aan te geven en de betreffende docente hiervan op de hoogte te brengen.

Bij zwangerschap, juist ook in een vroeg stadium, dient u vooraf aan de les de docente hiervan op de hoogte te stellen.

Yoga Sattva Rijswijk werkt in de Yogastudio Rijswijk, Geestbrugweg 38, 2281CL Rijswijk

www.yogasattvarijswijk.comĀ  sudha@yogasattvarijswijk.com

Nieuwsbrief

Just for a change, I thought I would write this newsletter in English. Though not my mother tongue, it comes more easily to me than any other language that I know and is the language in which I am most at ease expressing my thoughts and feelings.

Lees meer...