Specials

 

 

Eenmalige lessen en workshops

Buikdans met Petra Martens
Buikdansen! Mooi en zo vrouwelijk om te zien en…. fijn om zelf te doen natuurlijk!In deze workshop leert Petra je mooie buikdansbewegingen die je bekken soepel makenen je tegelijkertijd energie en ontspanning geven.
Op mooie muziek laten we onze armen spreken en oefenen we de geleerde buikdanstechnieken.
Het buikdansen werd, en wordt in principe van vrouw op vrouw overgedragen. Moeders en grootmoeders leerden het hun dochters om de zwangerschappen en bevallingen soepel te laten lopen, en vaak dansen op feesten oma’s, tantes, moeders en dochters allemaal samen met elkaar.
Een prachtige manier om verbondenheid te vieren!
Datum: Zaterdag 15 februari 13.00 – 14.30
Kosten: 15 euro per les
Aanmelden: sudha@yogasatvarijswijk.com

Ouder en Kind yoga met Fia
Een gezellige manier om je kind kennis te laten maken met yoga en samen plezier te beleven op een actieve en bewuste manier. Neem je kind, kleinkind, buurmeisje, neefje mee voor een uitdagende en ontspannen les!
Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. De groepen worden zo samengesteld dat er niet een al te grote leeftijdsverschil tussen zit.
Datum:  zondag 26 januari en 16 februari 11.00-12.30
Kosten: 25 euro voor ouder/kind
Aanmelden: sudha@yogasattvarijswijk.com

YOGA DAY RETREAT
Een heerlijke dag vol verschillende soorten yogalessen en tussendoor een heerlijke, vegetarische lunch. Een traktatie voor het nieuwe jaar, om bij te komen na de hectische ‘feestdagen’.
Docentes: Sudha en Steffi
Datum: zondag 23 februari 2020
Kosten: 85 euro
Aanmelden: sudha@yogasattvarijswijk.com

De Psoas Spier
Zondag 9 februari 2020 10.30 – 12.30

De Psoas is de enige spier dat de boven en onderlichaam verbindt. Het wordt ook wel de spier van de ziel genoemd omdat veel van de emoties en gevoelens dat wij dagelijks ervaren in deze spier worden bewaard. Hierdoor kunnen ook fysieke problemen ontstaan.
Het is ook de spier die reageert op ons vlucht/vecht respons. Als wij na dat het ‘gevaar’ voorbij is, niet voldoende ontspannen, blijft de psoas spier gespannen en kan op den duur leiden tot rug, bekken, en been problemen.
Tijdens de workshop ontdek je hoe je met zachte bewegingen de psoas kan laten ontspannen en weer ‘zacht’ maken. Theorie en praktijk komen aan bod.
Docente: Maggie Sanderson
Kosten: 25 euro
Aanmelden: sudha@yogasattvarijswijk.com