Onze Studio

De studio van Yoga Sattva Rijswijk is in januari 2021 verhuisd naar de Geestbrugkade 35 in Rijswijk. Hier hebben wij een mooie ruimte die uitkijkt op de binnentuin van het bedrijfsverzamelgebouw van de Compagnie.
De zaal is nu wat kleiner, en dus ook de groepen. Voorlopig laten we 7 mensen in een groep samenkomen, en straks houden wij ons aan een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers, waardoor er veel persoonlijk contact is.

Lessen worden gegeven door een aantal docenten die al langer verbonden zijn met onze studio, Fia, Steffi, Sabrina, Robin en door mij, Sudha, eigenaressen van Yoga Sattva Rijswijk.

Op dit moment geven wij lessen in de studio en ook via Zoom voor mensen die nog niet op hun gemak voelen om naar een fysieke les te komen, of een andere reden hebben om een online les te volgen. Voordeel hiervan is dat als je een keer net te laat bent, of niet helemaal lekker, en toch je yogales wilt volgen, je online kan inloggen. Ook als je een gemiste les wilt inhalen en er geen plek in de studio is op je gewenste dag, kan je die altijd online inhalen.

Yoga is bij ons laagdrempelig; beginners en gevorderden zitten samen in een groep en bij beperkingen kunnen er altijd aanpassingen worden gegeven. Wij streven naar een persoonlijke en gezellige sfeer tijdens de lessen, met contact onderling.

Nieuwsbrief

Just for a change, I thought I would write this newsletter in English. Though not my mother tongue, it comes more easily to me than any other language that I know and is the language in which I am most at ease expressing my thoughts and feelings.

Lees meer...